Handelsbetingelser

PINK ROSE LAMPER
Romsdalsgade 2 2.TH
2300 København S
Tlf. 28258218
Pinkroselamper@gmail.com 

SE nr. 40697624Priser og fragt
Alle priser er incl. 25% moms.

Fragtprisen beregnes automatisk efter vægt. 


Forsendelse
Vi sender inden for 5-7 arbejdsdage.

Kundeservice
Alle henvendelser skal sendes til pinkroselamper@gmail.com

Betalingsbetingelser
Følgende kort kan anvendes.:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro & American Express

Priser
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.
Ordrebekræftelse
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel. 

Returret
www.pinkroselamper.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.


Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til: 

PINK ROSE LAMPER
v/ Frederik Emil Worm
Romsdalsgade 2 2.TH
2300 København S
Tlf. 28258218
Pinkroselamper@gmail.com

SE nr. 40697624


Danmark
Husk at mærke pakken 'RETUR'.

Reklamationer
Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på pinkroselamper@gmail.com


Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Ejerne og ansatte hos Pink Rose har adgang til de oplysninger, der registreres om dig for at kunne yde den korrekte service.

Pink Rose er hostet af Shopify Inc, som er den e-handel platform, som muliggør, at vi kan sælge vores vare. Dine data er gemt hos Shopify i USA i deres særlige sikker dataserver, bagved en firewall. Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via krypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse.


Oplysninger afgivet på www.pinkroselamper.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos www.pinkroselamper.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til pinkroselamper@gmail.com
Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.

Kontaktoplysninger
Henvendelser der IKKE er relateret til kundeservice eller reklamationer kan sendes til Anne Sofie på pinkroselamper@gmail.com